přátelům

přátelům

Anotace: poděkování pro mé přátele

Přátelům
´´´´´´´´´´
Těší mě lidská společnost
pozitivně smýšlejících lidiček,
Každý z nich je jiný
a každý originální,
nedají se zastrčit do jednotlivých krabiček,
od každého dostávám něco z jeho myšlení
a názorů,
mohu pak lépe vnímat a dívat se
i jejich očima na svět,
do širokého obzoru.
Neříkám,že všechno se mi líbí,
zkrátka v něčem smýšlí jinak,
člověk se často diví,
co vše je možné,
nad čím přemýšlet a co jen srdcem vnímat
lze.
Zkrátka děkuji vám lidičky,
jen za to,že prostě jste,
za vaše rady,úsměv,pohlazení slovem.
Přicházíte a odcházíte,
někdy je těžká říct vám sbohem,
však nic netrvá věčně,
vše je pomíjivé,
jedno ale říci můžu,
ač každý stejný a přec jiný jste,
dobře se mi s vámi žije.
Někdy mluveným slovem říci,
co chci vám sdělit neumim,
tak svým způsobem vám díky dávám.
zkrátka - veršuji.
Autor JEIDY, 10.09.2006
Přečteno 649x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí