Sobectví

Sobectví

Anotace: Jsem zahleděná do sebe, sobec...

Nemuč sám sebe
povrchními hrami
nenech se zlákat
až budete sami.
Nemuč svou duši
zrada pak bolí
a kdo to tuší
že tě to skolí.
Přemýšlej,rozjímej, zpytuj,
miluj a ostatních lituj,
jsi sobec, sobec co nemá zrcadlo,
jsi sobec, kvůli všemu, co tě kdy napadlo.
Proklínáš svá slova, proklínáš své činy,
nácházíš jen smutek, dítě sprotsté viny.
Dívej se do sebe, obdivuj svět,
nenech se strhnout, okolí nevidět.
máš moc se změnit, jsi tím čím chceš být,
ty můžeš žít, ne jenom živořit..
Přemýšlej, rozvažuj, omez své touhy,
život je krátky, na sviňské hrátky,
a noci přmýšlení dlouhý...
Autor Dilla, 10.09.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí