Blahopřání

Blahopřání

Anotace: tomu, kdo mi byl milý

Chtěla jsem ti napsat k svátku
báseň pěknou jako louka:
kopretiny v trávě kvetou
cvrček písničku si brouká...

Chtěla jsem ti napsat k svátku
báseň svěží jako ráno:
slunce vstalo rozesmáté
v beráncích má rozestláno

Chtěla jsem ti popřát větou
prostou jak to polní kvítí:
v klasech vlčí máky kvetou...
Slova se však těžko chytí

a můj verš je neposeda
nezkrotím ho, chtěj jak chtěj
- jinak se to říci nedá:
přeji všechno nej - nej - nej!
Autor koloušek, 11.09.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle přání láskou voní,
jak louka, v níž chci se projít...
možná jsou v ní kopretiny,
naivní? Ať! Berou splíny!!
:o)

14.09.2006 18:45:00 | Cecilka

To je krásné přání, naivně nenaivní a hlavně by určitě potěšilo.

12.09.2006 11:38:00 | Jahudkka

Krásně rozkvetlé přání :-)

12.09.2006 09:57:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí