Neplánovaný spánek

Neplánovaný spánek

Anotace: ...přišel zcela znenadání

Po večerním doušku
spočnul jsem na oušku
spánek ten mě sklátil
co já všechno ztratil

neviděl jsem seriály
všechny programy je daly
čert vem teda televizi
alespoň únava zmizí
Autor Heron, 11.09.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí