Pravda

Pravda

Anotace: Moc si ji přála slyšet...

Moc si přála slyšet pravdu,
ale netušila co je to za hru!
Netušila, že pravda tolik bolí
teď pohlédnout do očí se bojí.
Nechce ji slyšet, už o ni nestojí...
Chtěla by vrátit čas zůstat v nevědomosti
a klidně poslouchat všechny ty hlouposti.
Jen nevědět to, co právě ví,
že ty, co tolik miluje ji opouštějí!!!
Autor Kariš, 11.09.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí