Příprava k vraždě

Příprava k vraždě

Anotace: "Vražda na tyranu není zločinem."

Jak jedovatá slina na tvé bradě,
nenávistí bys mě sežrala.
Jak hyena žeroucí vlastní mládě,
ty radostí bys křičela.

Jak svrab, co zhltne slizké hádě,
kůži s těla bys mi sdírala.
Jak lstivá kobra na dně kádě,
pohledem bys mě ubila.

Jak vrah co pozabíjel laně,
to abys i hnus poznala.
Jak rozlícená saně,
jen dluhy jsi tu nechala.

Jak neodbytné daně,
mé peníze jsi sbírala.
Jak mrtvé dítě v panně
sníst si mi je nechala.

Jak moč v krvavé ráně,
na bolest by ses dívala.
Jak zetlelou mrtvolu v hrobě
bys mé tělo chutnala.

Však nedám již šanci tobě,
ze smrtelné rány se pokochat.
Jsem stejně jednou nohou v hrobě,
mám plné právo tě ubodat.
Autor Rendy, 16.07.2004
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí