Dnes se ti ještě nic nestane

Dnes se ti ještě nic nestane

Anotace: ***

Dnes se ti ještě nic nestane, holčičko má.
Jen zítra tě teroristé postaví ke zdi
a začnou střílet ať už je světlo a nebo tma.
Musíš stát statečně a krev nechat z rány kapat.
Že svět je krutý, to musíš tak brát a chápat.

Dnes se ti ještě nic nestane,
tak neplač, zbývá ti den.
Tak zkus se malinko usmát jen...

Nejde to, viď, ty víš, že umíráš.
Ale musíš být statečná, ač slzy utíráš.
DNES ti přece nikdo nic nedělá !.....

Nechápu, proč každá holka s trápením
tak nadělá...
Autor milenium, 12.09.2006
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vybarvilo ses milé Milénium asi v tom pravém světle.
Podobně píše i Jehlaspichlas. Něco ti řeknu. Píchej,
bodej do všeho, aby to mělo dobrou šťávu. Ale povedlo
se ti to výborně

28.09.2006 21:55:00 | jehlaspichlas

Teda, celkem síla. :-)

12.09.2006 17:28:00 | Roko

Tuhle báseň budou ženy milovat!

12.09.2006 12:25:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí