Koupě řasenky

Koupě řasenky

Anotace: ***

Včera v malým altánku,
koupila si řasenku.
Radost má, že v smutné časy,
nerozmažou se jí černé řasy.

Až zas přijde smutné sci-fi,
bude moct popustit své city.
Ukápne slzu, setře slaný podpis z tváře,
už nebudou se o ní bavit jako o maškaře.

Včera řekla šťastné díky,
že smí se s pláčem malovat,
smí teď žehlit kapesníky,
a slzy jemu darovat...
Autor milenium, 12.09.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím se Šmudlínkem :-)
(ale jsem přísnější)

12.09.2006 14:07:00 | Levandule

"slaný podpis z tváře" - SUPER!

12.09.2006 12:23:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí