Ve vaně mám malý parník na hraní

Ve vaně mám malý parník na hraní

Anotace: aneb nezávazné cachtání..

Rozfoukané odpovědi
Barvou duhy
z podpalubí
..mýdel díků
Kde ve vlnách se chlubím
Mokrejm otazníkům
Když tuším
tvou dlaň
Hravou..na parníku
zpaměti ji kreslím
konečky zvlhlých
..Vášní nahou
-Do varhánků
..Jsem jen
Nedočkavým bublifukem
Vykrouženým po obvodu
Předposledním
Zákazníkem
Koupelových pěn.........oO
a smyslů- podívej ..OoOoOOO
rozfoukám tě-..oOoOooOOoOOooO
A s hlavou těžkou
Ubytován v podkajutě
..Ponořený Dokud Mi ústa
nenadlehčí
horkovzdušné bubliny
-připravím je k odbavení
Míří k nebi
Ze samého vydechnutí
(zbytky
dechu)
podívej
věnuji Ti
..zabublání
Autor Art Brasi, 25.01.2005
Přečteno 505x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí