Plamínek

Plamínek

Anotace: Není co k tomu napsat, asi divná nálada a tak divná básnička...

Do vět teď halím své tváře
a zapaluji poslední svíci
z plamínku line se záře
co pohladí mě snad po líci

pohladí po líci a osvítí svět
ten kouzelný plamínek
hořet může chvíli a nebo několik let
a kolik asi spálí vzpomínek?

co se vlastně všechno na popel změní
když hořet bude jen pouhou chvíli
vždyť po uhasnutí vlastně už nic není
není nic pro co by jsme žili

vždyť žijeme jen pouhou chvíli
tak promarnit by jsme ji neměli
umíráme proto,aby jsme žili
a nebo žijeme proto,aby jsme umřeli...
Autor Nola77, 25.01.2005
Přečteno 779x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí