Démon

Démon

Anotace: Démone Tempusi, volám tě... s jiskrou naděje v hlase, že vyslyšíš mou žádost... a vrátíš mě v čase...

Sbírka: Kdysi jsem chtěla změnit svět

Jen ticho a slzy
z přání hezkých sníků,
zlověstně prázdný
zápis do deníku.
Nikdo nepochopí
vzkaz mezi řádky,
Tempusi, vrať čas
o trochu zpátky...

Jen ticho a slzy
z přání sladkých sníků,
mlčící slova
se spoustou otazníků,
a malý kroužek,
co znamená celý svět,
Tempusi prosím...
ať čas letí zpět.

Jen ticho a slzy
a snad krásné sníky,
dvě slova ve vzduchu,
tisíckrát díky
za matnou naději,
co zlatě třpytila se,
Prosím tě, Tempusi...
vraťme se v čase..!

Jen ticho bez slz,
i sny už to vzdaly,
stejný osud pro ty,
kteří kdy milovali...
Vím, že můj život
nebude jiný,
však - moc prosím, Tempusi,
chci změnit dějiny...

Jen ticho a tma,
živote, odpusť mi,
že jsem tě ničila,
běžnými starostmi,
já jenom miluju,
však nevím, jestli smím.
Tempusi, zastav svět...
...a já si vystoupím...
Autor Renatka, 25.01.2005
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí