Slib mi...

Slib mi...

Anotace: Zase jedna vzpomínka na 8 let starou bolest

Slib mi, že na mě počkáš
U zelených plání
U modrých vodopádů
Slib mi, že provedeš mne tou zemí
Bez bolesti a smutku
Bez zoufalství
Slib mi, že mě tam nenecháš samotnou,
jako jsi mě nechal tady
Slib mi, že mě vezmeš za ruku
A ukážeš mi ráj, v který jsem nikdy nevěřila
Však vždy jsem věřila v Tebe a Tvou lásku
A teď Tě potřebuji

Slib mi, že se mnou zůstaneš
Dokud slunce zářit bude na obloze
Dokud voda ztrácet se bude v modři vodopádů
Dokud ptáci budou si pět svou píseň
Na našich hrobech
Lidé si nevzpomenou
Neštěkne po nás ani pes
Ani ti, které jsem milovala
Nebudou schopni mi odpustit
Zemřou se slovy zatracení na svých rtech

Slib mi, že už nic neztratím
Slib mi, že zůstane mi to, co mi zbylo
Má láska k těm, co tu zanechám
Má láska k životu
K tomuto bezcitnému světu,
který opouštím, abych mohla jít za Tebou
K těm modrým vodopádům
K zeleným pláním
Kde na mě čekáš
Autor unstoppable, 13.09.2006
Přečteno 505x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Sakra máš pravdu. Moje chyba. Díky skaj.

16.09.2006 07:30:00 | unstoppable

To není špatné, vlastně je to dost dobré. jedna technická poznámka: ve větě "Ani ty, které jsem milovala" zaměn "y"
za "I", tj. ani ti, které...jinak to postrádá smysl. Hodně dalších úspěchů!

16.09.2006 07:05:00 | skaj

Křehká to žena
je vynikající, jen tak dál

14.09.2006 07:11:00 | Marcella

Kdyby to tak mohl někdo slíbit...a splnit. To by bylo fajn

13.09.2006 21:24:00 | Aglája

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí