Tsunami

Tsunami

Anotace: Někdo se dívá.

Když zemře láska živá,
poušť krajina je pohostinná.
V lukách mrzne kopretina,
vzpomínka se na to smutně dívá
na vinu však nevzpomíná.

Byla láska vůbec živa?
Nikdo se tím nezabývá.
Kousek žvance, pinta piva,
Star jim budiž milostiva.
večer zprávy, co nového s vlnami,
to milenka dnes náruživá.

Nikoho dnes nezajímá,
byla-li kdy láska živa.
Koho zprznil Sámmer Issa,
jak v Bambini se zpívá,
plné břicho tiše zírá,
zda má prsy Šárka divá.

Sprostost teď tu všude bývá.
A jak vám sluší? Vypadáš skvěle.
Kozy jak psí uši?
Běžte s tím už do ...
Každý se však na to dívá.
Sehr schon, Good, In a Cool.
Slovy kurev, hned se na to odpovídá,
To přec pozná každý vůl.

A až zcela zemře láska živá,
ten co shůry na všechno se dívá,
zvrhne číši plnou vína.
Nezavoní více květy lukami,
zmizí i poušť pohostinná,
svět pak spláchnou vlny tsunami.
Autor Rendy, 26.01.2005
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí