Jen teď

Jen teď

Anotace: Pro jediný okamžik

Nikdy už nebude za okamžik,
nikdy už neuslyším před tím,
vše bude jen oka krátký mžik,
už teď ale radši končím.

Nezáleží na tom, co se stane,
nezáleží na tom, co se stalo,
prožij ten okamžik a neříkej ne,
nevzpomínej co to vše stálo.

Prožívej slastnou chvilku právě teď,
pro vzpomínku zapomeň na před chvíli,
pro připomnění namaluj si obrázek na zeď,
pro pláč nemysli na to co se k tobě chýlí.

Žij pro okamžik slasti teď,
ale už nevzpomínej na teď.

Jen pro tento okamžik polibek mi dej,
v náruči vzrušením se mnou se chvěj…
Jen teď nikdy dříve, nikdy později.
Autor Láďa, 14.09.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí