Dávno

Dávno

Anotace: Čas utíká.......

Jen tíživé ticho se táhne místností,
pohledy, tváře starých známostí.
Dávné omyly a chyby
způsobí pocit viny.

Začneš se ptát, co ti klid vzalo
proč se třeseš?Co se stalo?
Vžyť ti lidi byli tvoji kamarádi.
Pamatuješ?S tamtím klukem jste se měli rádi.

Ta láska měla mnoho podob,
slibovali jste si lásku až za hrob.
Teď zdá se všechno dávno...
Autor Kariš, 14.09.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí