Stratení v raji

Stratení v raji

Anotace: ..o nas o ľuďoch...o mne a o Tebe Peter:-)

Stratení v raji

Podaj mi ruku,
cesta je ďaleká...
na ceste životom,
na cestách človeka...

Mesiac nám posvieti
a v ušiach znie chorál,
sme nahí v ľudskosti
a hluchý k prosbám...

Prekonáme priepasť
aj medzi nami,
prejdeme cez most,
už nie sme samy...

Chyť sa ma, neváhaj
cesta je ďaleká...
na ceste životom,
na cestách človeka...

Stratený, zblúdený...
hľadáš strom života,
s jablkom hriechu
a krížom človeka...

Stratení, zblúdení
sme vlastne obaja
prejdime k prameňu...
prejdeme do raja.
Autor mačka.7, 14.09.2006
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké.Jen tošku moc říkankové.

18.11.2006 22:01:00 | s.e.n

Píš ako vieš a cítiš
Zatiaľ jee to dobrá cesta

16.09.2006 09:23:00 | Luboško

krásná...úplně nádherná...:-)....a díky..:-)...100

14.09.2006 20:02:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí