Laisi_l

Laisi_l

Anotace: člověka zaujme spousta věcí mě zaujala fotka jedné holky

Pohled na tebe mi zatajil dech
nemohu být vedle tebe je to pro mě pech
hledím do tvých pronikavě modrých očí
až se kolem mne celičký svět točí

dívám se na tvou dokonalou krásu
mé duši to přineslo obrovskou spásu
vidím dokonale vypracované tvé tělo
v muzeu na vystavení by místo mít mělo

ale dost již popisování tvé ohromné krásy
dřív než v mužské populaci to způsobí ztráty
ke kráse jsi získala i nádhernou duši
proto ti to v mých očích tak ohromně sluší

nejsi totiž žádná rozmazlená či namyšlená holka
co ze svého vyvýšeného trůnu na svět kouká
slovy primitiva by šlo o tobě říci že jsi kost
já bych řek že v mém srdci by si byla skvělý host

více slov o tobě už říct nemá smysl
prostě u mě si zaujala mou mysl
Autor Sirnis, 14.09.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí