Odpoved´ na lásku.

Odpoved´ na lásku.

Anotace: ...........

Prvé stretnutie,niekde na starom moste,
medzi nebom a Zemou.
Nesmelé pohľady očí.

Najprv ticho,nevieš či smieš.
Chytím ťa za ruku,
hlava sa mi točí.

Prvá veta:čakal si ma?
Kývnem nesmelo,
nežným úsmevom.

Chceš sa pýtať,
ale ja neodpovedám.
Krásne je dvom.

Vykročíme do hmly,
bok po boku.
Ani slovko nepovieš.

Na všetky otázky
mám jedinú odpoved´.
Ty všetko smieš.

Zrazu sa zastavíš,
zatvoríš oči.
Ja počúvam otázku.

Dostanem bozk.
Začervenám sa,
ako odpoved´ na lásku.
Autor solar1, 15.09.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekná

17.09.2006 18:06:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí