Politika

Politika

Anotace: ***:):(:***

Všem přítomným
na vědomí dávám,
deru se vpřed – nevyčkávám,
křičím hlasem upřímným:

Politika je divná věc,
ničí dobré lidi,
kteří špatné ovoce sklidí
a omotává je jako železná klec.

Těm špatným lidem,
zase na ruku jde,
mají jasnou práci,
kde perou se jak vlci
a pracují s klidem.

A mezi tím jsou politici sami.
Hromadu mají peněz,
jako na sběru želez,
do světa vypouštějí marné sliby a klamy.

Nedodrží dané smlouvy,
z těch jen udělají z papíru kouli,
do koše ji hodí
a ten klam tím zplodí…
Autor Christien, 15.09.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí