Slzy

Slzy

Anotace: ..

Bolí mě u srdce a tky píchá,
mé srdce kašle a kýchá¨.
Nasydlo od mích očiček,
z kterých teče potok slziček.
Potok teče až k mím rtům,
kterým schází něžnost tvích polibků.
Potok teče ještě dál,
ale v tom už by ses neviznal.
Autor Adele, 15.09.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí