Poskládaný obraz

Poskládaný obraz

Anotace: ...

Čtyři svícny
a prázdný sál

Hudba sní
o nočním spánku
v parku hvězd

Svíčky zhasly
v smutné tmě
nečekané překvapení
hraje bláznivý jazzový sólo
pravda zalhala
a ráno daleko

Co ty vzponímky?
co šílí po víně?
a umělci umíraj

Píjme píjme ať číše se plní

Avantgardní obrazy na stěně
rudá barva
a tváře co zas se ztratí

tohle letní odpoledne
unaví každýho
I bohové se opili
a ztráty se nevrací

Můza svým podivným hlasem
zpívá
starý sny pro netušící
Autor Jean-Valjean, 15.09.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera !!!

15.09.2006 22:52:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí