začátek konce

začátek konce

Anotace: Tahle básnička je od srdíčka...vypráví o tom jak jsem poznala jednoho mooooc fajnovýho,krásnýho kluka a ten mě od základů změnil muj život.Poznala jsem nepoznané a pak,kvůli jeho žárlivý ségře všechno skončilo....

Chodím jako duch,
kolem tebe.
Těžký zdá se být i vzduch
a modravé je nebe.

Jeden člověk všechno zničil,
já ho nenávidím,však ty ho miluješ,
past na nás oba pečlivě líčil,
ale ty jako bys slepý byl ještě poděkuješ.

Tak krásné bylo to přátelství,
nikdo nepletl se mezi nás,
tak krásné bylo to přátelství,
až mu někdo zlomil vaz.

Hezké chvíle jsou za námi ,
už zbývá jen to špatné,
srdce je pokryté ošklivými jizvami
a konverzace vázne.

Proč člověk ztrací ty co miluje?
Proč všechno musí jednou skončit?
Proč přátelství za pár let jen bolavá jizva je?
Proč vše se okolo konce točí?

Chci tě zpátky a všechno to co bylo,
takhle to přece nemá být,
kéž by to takhle nikdy neskončilo,
teď musí každý svou cestou jít.

Měli jsme svůj vlastní styl,
žili jsme jen pro toho druhého,
z našeho poháru přátelství však někdo cizí pil,
ty do posledního slova poslechl jsi ho.

Ten půl rok dal mi tolik nových zkušeností,
ať lásku,přátelství či hádky,
teď nevím zda je to smutné či spíš k zlosti,
je konec příběhu,konec pohádky.

Štastný konec?Nedá se říct.
Osud?Možná že jo
Pomluvy?Těm vyšel jsi vstříc.
Srdce s esmutkem zahalilo.

Měli jsme na výběr,každý vybral si cestu jinou,
oba dva jsme se změnili.
Snad časem ty cesty zase splynou,
přátelství hynulo a mi jsme ho nechali...
Autor Sana.sorrow, 16.09.2006
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Heh,tak myslím, že si mi dneska fakt verazila dech.. po prá tvých bácničkách musím říct,že je mi tak zvláštně.. jsou fakt bezvadné..píšeš fakt krásně!A že je ti 14,to je ještě překvapující,prostě... máš to v krvi asi :o))

06.02.2007 18:13:00 | -Jojo-

Vydrž! Láska jde nevyzpytatelnými cestičkami, ač pro svou nadpozemskou krásu ukrutně bolí...jo, a tu adresu na báseň o vlkovi máš na fóru. Snad je to ona. :)

31.10.2006 12:48:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí