UFO

UFO

Anotace: pobyt f párku

Vidím samé UFO, páni dochtor
A vidím zelené také
Nepiju samozřejmě saké
Nosím sako-krásný to výtvor

V krásném výtvoru
Blížím se k otvoru
Blížím se k vsaku
V krásném mém saku

Je to má práce
Zahradní dizertace,páni dochtor
Já řeším vodu
Od východu k východu
Autor Mrášnivor, 16.09.2006
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uff

05.09.2007 21:44:00 | pšouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí