Lidská těla

Lidská těla

Anotace: .:.:.

Lidé bledí krajem běží,
naděje v nich umírá,
střípky strachu na jejich mysl sněží,
víra se pryč ubírá.

Mysl strachem sevřená,
dělá z lidí pouze těla,
těla k smrti určená,
ale kým ?
Vždyť ta těla taky žít chtěla.

Chtěla žít beze strachu,
s vírou a nadějí,
však někdo tomu jinak chtěl,
a ona prázdná se tu válí v prachu,
v bolestech tu zmírají.
Autor Wooh, 27.01.2005
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí