Sweet rose

Sweet rose

Anotace: verše na srovnání holky a růže

Vidím před sebou tebe a tu růži
necítím se vůbec ve své kůži
hledím na tu čarovnou krásu
snad sem našel i svou spásu

ta krása mi bere i můj zrak
jsem v její moci už je to tak
nevím co si teď počít tak mám
jsem na tohle totiž úplně sám

však jednu věc udělám než skoprním
než z tohohle krásného snu se probudím
a to je to že ti tu růži do ruky vložím
dříve než se z toho tady před tebou složím

ta růže je skoro stejně krásná jako ty
chybí ji toho moc a hlavně nemá tvoje rty
tak smyslné a sladké které najdeme jen u tebe
od tvého polibku se každý kluk vznáší do nebe

zasloužíš si mnohem více než jen jedinou tuto růži
vždyť pro tebe by obětoval i nějaký kluk svou kůži
můžeš klukovi tolik báječných věcí na sobě nabídnout
pokud bys na něj jen mrkla nenechal by se již pobídnout

ihned by ti snesl modré z nebe
protože pak by miloval už jen tebe
Autor Sirnis, 16.09.2006
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: lady_esik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle je krásná, divím se, že nemá tip. Buďto na ni nenarazili, nebo jsem takový laik, že krásné haním a škaredou chválím :D No co, líbí se mi, moc :)

06.12.2009 00:40:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí