Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: Tohle jsem prostě já, cítím tak, žiju tak a připadám si tak... moc ráda si popovídám s někým, kdo se cítí stejně...

Jsem hrdý tygr v těsné kleci,
Jsem rampouch v rozžhavené peci.
Jsem jednou z múzických víl,
Jsem cestička, co nemá cíl.
Jsem hlavní rolí ve hře JÁ,
Jsem světlo ve chvíli, kdy má být tma.

Jsem slovo pronesené do ticha,
Jsem chromý, který utíká.
Jsem chyba ve tvém dokonalém světě,
Jsem otazníkem v přací větě.
Jsem tvá můra i tvůj sen,
Jsem tmavá noc i bílý den.

Jsem černá skvrna na ubruse bílém,
Jsem pochybením a tvým cílem.
Jsem hluk ve zmatku uvnitř tě,
Jsem blahé ticho na mořském dně.
Jsem slza, která kape z nás,
Jsem větou, když říkáš: To chce čas…
Autor Petiiiiiiiiiiik, 17.09.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Fakticky moc děkuju...

17.09.2006 21:21:00 | Petiiiiiiiiiiik

Dávám za 100 a tvoje básničky se mě líběj děsně moc!!!

17.09.2006 20:29:00 | petulinka :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí