Krásná po špenátu

Krásná po špenátu

Anotace: Krásným námořníkům..:)

Zapomněl jsem už
jak chutná tvůj pohled
Na zrcadle ráno když
Připomínáš Venuši
Zastavil bych čas
-já vím je to hloupé
A v plynutí
Vlastních
Potěšení bych se dotknul
Sochy z rozevlátých
Vlasů
Zastavených v rozkrásnění
Strčil bych ti do úst
Fajfku
A na hlavu
Připlácl tu roztomile
Námořnickou čepičku
Bavil bych se
Jak vypadáš najednou tak
legračně
Jen v té chvíli,víš
Jako Pepek námořník
Ten nejkrásnější
Jakého kdy uvidím
Ve smíchu se rozněžnit
A pak zvážnět
Vzal bych zpátky fajfku
A políbil tě,jen
Tak do ticha neplynutí
Ještě jeden úsměv
A mávnutím
Rozehrát
Čas
Do krásy
Skutečnosti
Už vím,jak chutnáš
Nahá
V zrcadle
-Ach skvěle..
Autor Art Brasi, 27.01.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A koutky rtů se zbytky listové zeleně, které zůstanou na skelnici, ještě dlouho poté,co odejde. Tolik síly v sobě najít, abys tu sklenici od jejich rtů nesmyl, i když je to jediná sklenice, kterou máš.Prohlížíš si otištěný polibek, v zasnění jej ze sklenice slíbáš, pak se na sebe zlobíš, že sis jej nenechal na víckrát...

04.05.2006 10:42:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí