Hvězdičky

Hvězdičky

Anotace: Je to pro mojí dceru Klárku - další z jejího předškolníího období - být s ní je pro mne vždycky štěstí

Posloucháš, co Večerníček
na dobrou noc vypráví,
díváš se jak Rákosníček
posadil se do trávy.

Zamával a utíká spát,
zítra bude taky den,
ale tobě blýsklo v očích:
"Tatínku, pojď ven..."

Šli jsme spolu do zahrady,
dívali se po hvězdách,
co nám vlasy postříbřily,
když přilétly na náš práh.

Támhle letí Labuť bílá,
pod ní stojí Velký vůz,
a Polárka, Aldebarán,
Klárko, spočítat je zkus.

Jedna, dvě, tři, čtyři, pět šest,
kdopak tomu rozumí,
tatínku, vždyť ty mě zlobíš,
tohle nikdo neumí...
Autor G.P., 17.09.2006
Přečteno 674x
Tipy 2
Poslední tipující: G.P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vhodná pro děti.

30.09.2006 17:24:00 | jehlaspichlas

pousmála jsem se, děkuji, nestává se to často.

21.09.2006 16:12:00 | NikitaNikaT.

roztomilá...

18.09.2006 18:07:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí