ŠAŠEK

ŠAŠEK

Anotace: .

pod rudou maskou katů mých

se hrůzné tváře šklebí

na špalku v čekání jsem ztich

zda skončím v pekle nebo v nebi...


meč katův již se k nebi pne

mistr chystá se k činu

kdo odvážil se soudit mne

kdo soudil mojí vinu


dav lidí kolem něj se tlačí

z očí jim kanou temné pudy

má smrt už dávno není k pláči

k smíchu jsou tyhle lidské zrůdy


slintají kolem krve lačni

výkřiky - že smrt chtějí mou !!

nezdržuj kate, tak už začni

ať už to máme za sebou


zač ortel smrti, čím pak jsem vinen?

probod' jsem muže, co krále zabít chtěl

ten muž však královým byl synem

a jen já na ruku krev jsem měl...
Autor Herbit, 18.09.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... uprostřed jsem musel ... zastavit .. a otevřít oci ...
ale pak ... už zase šly obrazy
... tak jak mají ..
Pěkná ..

27.09.2006 16:36:00 | HarryHH

Při posledních větách mi až šel mráz po zádech. Nádhera.

20.09.2006 08:08:00 | Temeraire

Téma je dobře zpracované.Líbí se mi forma.

18.09.2006 08:41:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí