Utíká...

Utíká...

Anotace: A stejně neuteče!!!

BĚŽÍ.......zastavit se nemůže....
NEVÍ.......kdo jí teďkon pomůže....

ZOUFÁ.......smrt ta může přijít kdykoli....
DOUFÁ.......snad zažije ještě dny veselý...

VZPOMÍNÁ.......kolika lidem ublížila....
POLYKÁ........s brekem všechna zlá slova...

BREČÍ.......nikdo jí nemomůže....
KLEČÍ.......a smrt je stále blíže!!!
Autor barking bitch, 18.09.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí