Loučení

Loučení

Anotace: Tohle jsem psala pro mou kamarádku......, snad se to bude líbit ještě někomu dalšímu

Loučení je smutná věc,
tak si vlezu zas na pec,
složím ruce do klína,
duše klidně rozjímá.

Dva roky krásný,
humor dán jasný,

Okno se otvírá,
loučení svým způsobem dveře zavírá.
Konec etapy, depresi vyznačím do mapy.
Budu tam jezdit sem a tam,
své případné křivdy vůči ní si vyčítám.

Zlého moc není,
dobré převažuje,
zůstane snění,
ona tu je.
Autor Marťafon, 18.09.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mně se líbí, asi tu zatím nemáš takové jméno

18.09.2006 16:00:00 | Klárka Hebká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí