Opět pro tebe...

Opět pro tebe...

Anotace: je to k nevíře,jak někdy ten čas neutíká,ale zároveň rychle běží...

Doma na mě křičí,ať radio ztišim,
tak uslyší ale můj křik a bolest,
vidím ho stále a v každém slově slyším,
stále se opíjim na jeho počest.
Všude ho hledám,ale nemůžu najít,
nevím,kam dál,nemůžu se hnout,
netuším,jak daleko to může ještě zajít,
slyším pláč srdce-ten nelze přeslechnout.
Cítím ho vedle mě,on objímá mě zas
a tohle ti,bože,nikdy neodpustím,
vždyť takhle brzy ještě nebyl jeho čas!!
Já nechci dál žít.Chtěla jsem žít s ním...
Autor mosquito, 18.09.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Neztratila jsi ho, v tvém srdci bude žít navždy.Báseň se mi moc líbí.

28.03.2007 14:09:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí