Svíce

Svíce

Anotace: jen takový náznak

Život jako svíce je,
než dostaneš se do ráje,
plápoláš a pálíš knot,
občas koukáš do temnot,
občas vidíš větru sílu,
někdy vánek snáší bídu,
radost v světle měsíce,
kdy svítíš jako světlice,
nebo teplo, které máš,
ale sám ho nerozdáš
a nakonec tak jako všichni
rozplynem se někde v přítmí.
Autor Ďábel sám, 18.09.2006
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...na přítmí mám jiný názor... :-)))

18.09.2006 21:27:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí