fronta

fronta

Anotace: při čekání na úřadě na řidičák

Čekám ve frontě a čas se pomalu táhne
jen po ukončení té doby má mysl prahne
jsem ve frontě na řidičský průkaz
k jeho vystavení potřebuji papírový důkaz

fronta se táhne až od dveří úřadu
jsem tu od rána a nevím kdy přijdu na řadu
jediné pozitivum sem však tady našel
vidím spousty pěkných holek až mám z toho kašel

hold pardubických holek je spousta
pro každého kluka jsou to krásná sousta
tak čekám ve stojící frontě trpce
vidím nás čekající jako nějaké blbce

jsme závislí na rychlosti úředníků
z našich daní placených služebníků
jedna věc je ale pro mě bohužel víc než jistá
vědomí že za dvacet dní se na mě další fronta chystá

další slova už nemám v úmyslu tu psát
pokud má někdo silné nervy tak nechce mi je dát
dvacet dní uteče rychle jak voda
potom nastane mi tvrdá ve frontě doba
Autor Sirnis, 18.09.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí