Úchvatná

Úchvatná

Anotace: při pohledu na fotku

Hledím na tu fotku již něco přes hodinu
ubíhající ten čas nijak nedoběhnu
i když fotky holek jsem viděl za život už spousty
fotka této holky vyvolávala v hlavě mé zvláštní kousky

působí na mě asi ten její zvláštní pohled
je to jako když nad vámi má někdo dohled
pohled pro mne něčím zvláštní a tajemný
přestávám z toho být při smyslech a rozumný

mohou za to třeba její krásné vlnité vlasy
nebo čím by to tak mohlo být asi
úsměv se mi na holčičí tváři vždy líbí
je to ozdoba jako nádherné kvítí

zaujme mě sice vždy každá krásná holka
ale některá tak zvláštně prostě kouká
prostě pohled co ve mně vyvolává emoce
jsem jím upoután toliko hluboce

spojení pohledu a krásné dívky
neupoutají mě tolik ani krásné kytky
poblouznění je prazvláštní věc
mám v hlavě tvář dotyčné a není to kec

nemůžu sám sobě nijak už pomoci
chtěl bych nabít opět svobody
avšak ta tvář v mé mysli zůstane
jsem proto rád že se to tak stane
Autor Sirnis, 18.09.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí