Slovíčka

Slovíčka

Anotace: ....napsáno v Iráku.....

Navlékám slovíčka jak malé korálky,
na nitě myšlenek, do věty.

Řadím je za sebe
a ony se vplétají,
do básní jednoho poplety.

Píšu ta slovíčka sazemi z komína,
na kuži krásných blondýnek
a ony slzami z tváří je smývají,
zbyde z nich černý pramínek.

Vsáknou se do trávy,
slunce je vysuší
a z deštěm zpátky naprší,
snad aspoň některá najdou si cestičku,
přes oči k srdci a do duší.
Autor DERALTE, 19.09.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné! Koloběh sazí v přírodě. akorát v tom Íráku není moc těch blondýnek, ne?

19.09.2006 00:30:00 | poetos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí