Plesání o plesech

Plesání o plesech

Anotace: .

Probuzeny kapky z ledu, co v nekonečné touze odříkání

Se snaží nasytit krásou hor

Jen na malou chvíli v roce slyší sladké naříkání

Povětrných kamzíků padajících za obzor

A v tichu jarních porodů se stanou zrcadly

Co v nocích hvězdy množí

Které se v dálavách už na prach rozpadly…

a v koloběhu obnovy by snáze zapadly

než stanou se zas průhlednými noži…
Autor Herbit, 19.09.2006
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, je to ... osobitě ...
... téma zvládnuté na 1* ...

27.09.2006 16:28:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí