Pro oči a mozek

Pro oči a mozek

Anotace: pro oči a mozek

V letech 1805-1998
(nevyjímaje celou historii lidstva)
se dnes děje následující:
Město je velká líheň na níž
si člověk navykl z doměnkou,
že existuje jen ona.
Vše rozkvétá a vadne - jen
ne v rovině přírody -
proto není tak nárokovaná
trpělivost - vlastní přírodě.
I do nás(krajiny kterou mítíme)
"vrostla" květina věčná a vraždící
naplňující nás krví a opojnou nezhoubností.

Příroda (naše samostatnost)si zabouchla dveře...
čekám...aumgnaumgnaumgnaumgnaumgnaumgnaumgnaumgnaumgn..
Autor Adam Černý, 19.09.2006
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, tak tohle je opravdu slušný, abych byl spravedlivej.
Navíc ten konec se dá reprodukovat hodně individuálně.

21.09.2006 12:48:00 | Petr Miroslav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí