Srdce

Srdce

Anotace: Takhle sem se driv citila,mela sem pocit ze me ovlada me vnitrni a snad i horsi ja....

Srdce mé,co s city si pohráváš....
Ubližješ samo sobě,sic bolest necítíš....
Neuvědomuješ si,co všechno pro mě prohráváš....
Jakou bolest duši i lidem pusobíš....

Život ostatních tobě je lhostejný...
Já však jejich nářky slýchávám....
Osud k tobě,mně i jiným bývá nestejný....
Kamenné tváře,však i bolestný výraz já vídávám....

Ovládáš mé tělo,s city si pohráváš....
Já nechávám se,ač slzy ve vočích mám....
Vím,že nejsem tě hodna,že mnou pohrdáš...
Snažím se vyrovnat ti,však důsledků se obávám....

Však jednou přijde ten dlouho očekávaný den...
Někdo tě zraní,dožene až k slzám...
Pak ze svého těla vyrvu tě ven....
A na vždy už budu jiná...
Autor llussinka, 19.09.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dik za pochvalu i kritiku,urcite se nad tm zamyslim a budu se snazit napravit chyby=)

19.09.2006 18:26:00 | llussinka

to je fňukáního. a ten den nepříde

19.09.2006 17:47:00 | Merde

Trochu bych srovnal řádky a nemuselo by to být špatný

19.09.2006 17:03:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí