DOTAZNÍK

DOTAZNÍK

Anotace: ...

ke komu blíže mám, snad k Tobě?
snad ke svému stínu?
stokráte pobodán,
přec životem se šinu

ke komu slyším víc?
z výkřiků ústa němá
co snaží se mi říct
když upocená sténáš

ke komu klečet smím?
když pokoru svou sbírám
ke komu s tajemstvím
co mezi zuby svírám

pro koho lhát si mám?
noc ve tmě že trvá krátce
v chladu že zahřívám
že nebojím se bát se
Autor Herbit, 20.09.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle ... jde zevnitř ...
... a k jádru věci ...
... libi ..

27.09.2006 16:07:00 | HarryHH

zajímavá, hezká,

20.09.2006 10:24:00 | Magna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí