City ztrácím

City ztrácím

Anotace: ...

City ztrácím.
V Tobě se ztrácím.
Velmi strádám,
Sebe týrám,
Plány střádám,
Tebe vídám.
Bolest dýchá zrychleně,
Život jde unaveně.
Nevěřím Tvým dotekům
A s láskou nežertuji
Oddávám se soumrakům
A jen s Tebou flirtuji
Sním o Tobě
Když spím v hrobě
A smutkem září oči mé
A podávám se lásce Tvé

Asi Tě mám ráda
Masíruju Tvá záda
Říkám Ti že pro Tebe
Žiju, lítám do nebe,
Piju
A vstříc Tvé kráse oddávám se hluboce
Jak loďka na banální řece komíhám se divoce
Cítím
Cítím v srdci
Cítím to
A stále jsem
Cítím
Pocit
Té bezmoci….

A tohle byl bláhový sen.
Autor Ammazonic, 20.09.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nic moc

20.09.2006 16:27:00 | jelínek

Pěkná básnička.Beznadějně se cítím asi uplně stejně.

20.09.2006 14:16:00 | milenium

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí