Vlak a nehoda

Vlak a nehoda

Anotace: Nechte se překvapit.Děkuji za hodnocení!!!!!!!

Přes nebe se ženou mraky,
vypadá to na bouřku,
po kolejích jedou vlaky
cestující z oken vystrkují ruce na zkoušku.
Zkoušku, zda zakape trocha deště,
když vtom se prudce vlak zastaví
řidič náhle vyjekne,
a cestující si náhle uvědomí, že je čeká zpoždění.
Přes koleje do sebe vklínila se vozidla,
naštěstí se nikomu nic nestalo,
přijela policie a hasiči, auta odklidila,
když dopravník se znovu rozjel, malé děvče na policisty z vlaku mávalo.
Vlak zastavil na nádraží,
vystoupila většina,
nehoda se všem vryla do paměti,
mnozí se podivovali jak může se stát na kolejích taková dopravní příčina.
Strojvůdce si odskočí, uvaří si kávu,
chvilinku si posedí a jde nato domů.
Otřesen nehodou, zdají se mu v noci noční můry,
přemýšlí, zda existovaly bájné stvůry.
Je to sice hloupá myšlenka, ale na úvahu to stojí,
když zaplaší vzpomínku na nehodu, celou noc má ihned lepší spaní.
Autor Tomáš Přidal, 20.09.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no neviem... asi si to mala napísať ako poviedku

20.09.2006 17:50:00 | vierka1

nemá to špatnej nápad, ale měla bys respktovat rytmus verše.

20.09.2006 17:43:00 | Magna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí