Touha zemřít

Touha zemřít

Anotace: Někdy moc přemejšlim, nad sebou, nad světem.. Pak z toho v afektu vzniká tohle...

Strach z minulosti, strach z budoucnosti,
lebka a dvě skřížený kosti.
Pirát ve svém vlastním moři,
loď, která už dávno hoří.

Láska, touha, štěstí,
však brzo dostaneš vlastní pěstí.
Sám před sebou se neskreješ,
ani když litry vína do sebe vyleješ.

Tvůj vrah se skrývá v tobě,
v zajetí, ve vlastní době.
Jen na správný okamžik čeká,
k tvému hrobu už si kleká.

Slza v plné zbroji,
její vojsko už se rojí,
stékají ti po duši,
co čeká je, netuší.

Cítíš vlastní tlukot srdce,
však najednou, zastaví se prudce.
Klid, spása, osvobození,
zlo co bylo, už není.
Autor seed.misulka, 20.09.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Taky míváš takový srdeční chvění? To se ti taky může
stát.

18.01.2007 19:35:00 | jehlaspichlas

Líbí se mi ten nápad - Pirát ve vlastním moři..

27.09.2006 12:08:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí