Ona sní, já ji vidím...

Ona sní, já ji vidím...

Anotace: O mojí...kamarádce...bohužel jen kamarádce....

Jsi v jiném světě,
na jiné vlně.
Kreslíš si v sešitě,
a tak zasněně,
tak nepřítomně krásná,
jako bys tu nebyla,
jen myšlenka jasná,
tvá, se mi zjevila.
Nejsi tu, létáš si
v jiných dimenzích světa,
pohled na nebe,
tvá touha s realitou se střetá.
Však víš, že sníš,
vidím tvé probuzení,
jako bys přišla teprve,
zvláštní srozumění,
že sen ve dne koří se
shonu, spěchu, rychlosti.
Dříve přemýšlel bych o nás,
dnes již jsem bez starostí.
Ni o tebe, ni o třídu,
jsme příliš jiní,
tak hlavu odvracím.
Autor Lukariosa, 20.09.2006
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí