Touha

Touha

Anotace: Co je touha?

Touha.
Co je touha?
Přání skryté v duši.
Šuplík pro ukojení.
Rozmar tvého snění.

Touha je rozpálení duše,
pro které změníš přesvědčení.
Touha je pocit, který kluše
za přáním tvého snění.

Touha je rozmar, který smývá
rozdíl mezi počestností.
Touha je často vzpruha,
která se nazývá štěstím.

Touha je žít a nebo umírat
za své přebujelé klamy.
Touha je plná náruč obětí,
které padly za reklamy
Autor Ďábel sám, 21.09.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...touha...
...kdo ví...
...je či není...
...krystal mlha v rozkladu... :-)))

21.09.2006 21:18:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí