HAVRANI

HAVRANI

Anotace: ...

Leťte mí havrani
Já běžím smrti vstříc
Už pro mne uhání
Nezbude po mne nic

Leťte mí havrani
Mé oči pomsty krve hrůzy
Ať vítr rozhání Vám
Nepříjemné lůzy

Leťte mí havrani
Já svobodu Vám dám
Meč těžkne ve dlani
Já sám tu umírám

Leťte mí havrani
Oči se klíží tělo zebe
Už Odin vyhání své dcery
Letí pro mne z nebe

Leťte mí havrani
Já poletím hned za vámi
Na krásném bílém božském oři
Do Valhally s Valkýrami
Autor Herbit, 21.09.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

3 sloka perfektní, zbytek kostrbatý, ale záměr moc hezký a celkově na mě působila příjemně.

21.09.2006 11:27:00 | Epona

dobrá,ale...přečti si Havrana od Poa.

21.09.2006 09:02:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí