Jen tak...

Jen tak...

Anotace: ...

Jen tak si ukazujem slzy
Sklenice s vínem rychle vysychají
Snad je moc pozdě a nebo možná brzy
Ráno své vnady ještě očím tají

Jen tak se ruce v chladném šeru hladí
Na tváři schoval se stín, čárky strachu
Co na tom, že ne všechno spolu ladí
Ve víně plave hrst sladkého prachu

Jen tak rty ze rtů teplo sají
Slova půjčují si bez úroků
Ve vlasech prsty, vločky tají
Stačí jeden, tři či sedm kroků?

Jen tak, životu pro legraci
Schováme posměch v noci pod polštáře
Milenci mraků těla ztrácí
Bez práva na své honoráře

…ale stejně, proč bychom měli litovat
vždyť vše je vlastně jenom tak…
Autor Jn.s, 21.09.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jo, ... to je pěkný .. příměr, .. i cit..

21.09.2006 12:51:00 | HarryHH

Vynikající! Co řádek, to dokonalost myšlenky, přirovnání, vyjádření pocitu... Fakt nádhera :-)

21.09.2006 10:29:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí