Srdce z ledu

Srdce z ledu

Anotace: Je to jedna z rekvizit na Andersenovu Sněhovou královnu

SRDCE Z LEDU

Jsem královna mrazu a ledu,
avšak milovat nedovedu.

Můžu vás laskat a líbat...,
vy se však přestanete hýbat.
Zůstane z vás jen tvrdý led
a smrt si pro vás příjde a to hned.

Jsem královna zimy a ledu,
avšak křísit mrtvé nedovedu.

Ovládám vítr a mráz,
jen slunce mne dostane snáz.
Vaše city jsou mi však lhostejné.
A sdílet život s vámi..., proto žíkám NE!

Protože jsem královna vichru a ledu,
avšak milovat nedovedu.
Autor jehlaspichlas, 21.09.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase.:o) K obsahu: Chtělo by to lepší nápad. Tohle je celkem o ničem... Zatím nejslabší báseň od Tebe.

02.10.2006 15:39:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí