Mám

Mám

Anotace: ... no, chtěli jste to, pánové, tak jsem zvědavá na vaše reakce:-))

Mám bohatství, co každý nezná,
a prožívám ho právě teď.
Penězi vyčíslit se nedá,
zastaví točící se svět.
Čas ztratil svoji mocnou sílu
a vytratil se bůhví kam
a duše ocitá se v míru,
zdá se, že stoupá k výšinám.
V tom bohatství je kouzlo věků,
pocity přímo sváteční,
moudrost a láska kraluje tu,
stoupám dál krokem tanečním.
Těm lidem spícím kolem sebe
chci naznačit jen první krok,
než Vesmír otevře jim nebe,
utiší žízeň malý lok
štěstí, co v každém živém dřímá,
a z očí spadne záclona:
tady je chrpa, kopretina
a dlaň, co v sobě teplo má!
Autor Cecilka, 28.01.2005
Přečteno 1032x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ty tohle všechno máš..já díky tobě taky..
spolu my v kroku tanečním..odženem všechny mraky :o))

21.10.2005 07:49:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí