Sonet o ztrátech a nálezách

Sonet o ztrátech a nálezách

Anotace: ách nebo ech,hlavně že to zapadá

Ztratil jsem pár drobných
neztrácím však hlavu pro ně.
Peníz nemá kam se ztratit
jen ho berou jiný dlaně.

Nalezená blízkost známých
navštívenky oboustraně
vyměněný.Čas je prevít.
Osvícenné stínů hlavně.

Radši člověk srovná věci
ze kterých by utřel prach
dříve než-li dojde dech.
Známí-zavinutí šneci
oprášení v nálezách.
Ty ztracená ve ztrátech.
Autor stepy, 28.01.2005
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí